Neu! Familiar YOSOY

  • Diumenge 28 de gener
  • 11 h
  • CC La Mercè

Joan Colomo

Fàbrica de Hits

El gran Joan Colomo està preparant un concert i taller interactiu especial per a l’ocasió en que els espectadors, petits i grans, conduits pel propi Joan seran també creadors i intèrprets d’una cançó original.

Durant el procés de creació també podrem sentir, cantar i ballar algunes de les cançons més representatives del cantautor celoní.

Porta el teu instrument! Això serà bestial!

Circ vermut

Absurd

La pista de circ, teló de fons, crispetes…

El circ ambulant ha arribat!

Uns acomodadors estrafolaris jugaran i escalfaran l’ambient. Sense voler semblar que l’espectacle ja ha començat hi van passant disciplines i gags d’humor absurd. Coneixem un freak dels aneguets de banyera, que fa equilibris sobre tubs i fustes. Veiem una demostració de velocípede i uns mètodes peculiars de fer anar les escombres. Una cosa porta a la següent i sense donar massa temps per pensar arribem al final de l’espectacle amb una carrera de bicicletes esbojarrada i virtuosa.

ORCHESTRA FIRELUCHE

Espectacle Familiar

El grup de música instrumental de la Cellera de Ter (Girona) treballa des de l’any 2002 amb instruments de joguina curiosos, inversemblants, clàssics i propis de cultures d’arreu del món. Durant aquest temps ha publicat 8 discos, l’últim d’ells el premiat “Segona Florada” junt amb Pau Riba. Al mateix temps, i al llarg d’aquests anys L’Orchestra Fireluche ha compost les bandes sonores de diversos espectacles de dansa, clown, titelles, teatre i circ.

Els esperem amb moltes ganes per la jornada familiar del NEU! on segur que sorprendran a petits i grans.

Entrades esgotades