La gran nit del Neu!

  • Dissabte 20 de gener
  • Open 18 h
  • Sala La Mirona

Nit Neu! amb Mujeres, Núria Graham, Carmen 113, Yawners, Ciutat i Jordi Serradell

Mujeres

Presenten “Desde Flores y Entrañas”

No recordem l’última visita del trio Barceloní a la nostra ciutat, de fet no sabem si han vingut mai, i només això ja és d’una emergència brutal.

Mujeres representen millor que ningú el caràcter lúdic-festiu del so garatge, i arriben per primera vegada al NEU! presentant “Desde Flores y Entrañas”, el seu millor àlbum segons la premsa i els fans.

Mujeres estan imparables, i és d’una il·lusió tremenda pel NEU! portar-los en la nit més esperada del festival, encapçalant la desena edició.

Núria Graham

Presenta “Cyclamen”

Núria Graham i la seva banda arriben a la nit més especial del NEU! per presentar “Cyclamen”, una gran obra especialment tendra, jazzística i paisatgísticament perfecte, que estem ben segurs que ens enlluernarà.

En mig d’una extensa gira internacional, és un autèntic luxe comptar amb la participació de la cantant catalana/irlandesa. Pel seu concert us prepararem un escenari únic i especial, on la proximitat i la intimitat de les pròpies cançons seran acollides com es mereixen.

Carmen 113

Presenta “Diva”

La banda d’indie-pop Carmen113 està imparable, i tot apunta que el 2024 serà el seu any!

Després de donar la volta a la península al llarg d’aquest 2023 encomanant la seva energia per un munt de sales i festivals, el grup gironí torna a casa per presentar el seu nou àlbum d’estudi “DIVA”.

Sens dubte, serà un dels concerts més esperats i ballats de la nit on sonaran nous hits com “Bailar Llorando” o “Imparables”, junt als que podem començar a etiquetar de clàssics.

Yawners

Presenta “Duplo”

Yawners, la banda liderada per Elena Nieto fa una última parada per acomiadar-se del seu brillant àlbum “Duplo” després d’una extensa gira europea.

Un directe amb les guitarres 90’s que transgredeix el més precís i concret, des de la humilitat d’una noia de vint i tants anys atrapada en la complexitat de la seva habitació.

Promet ser un dels shows més enèrgics i melòdicament perfecte per la nit més esperada.

Ciutat

Presenten “Brandon”

No sabeu l’anhel que teníem d’anunciar Ciutat, una proposta que reuneix passat, present i futur. Diana directa al que ens sembla la fórmula perfecta del pop modern, essent fresca i perdurable.

El grup CIUTAT aterrarà per primera vegada a Girona, per presentar-nos el seu àlbum debut “Brandon”, amb un sorprenent directe on trobareu pinzellades de house, electrònica i downtempo fusionat amb tocs jazzeros, pop de tornades expansives, electro i flamenc.

Aquesta sorprenent fusió, liderada per JP Sunshine i Guim, del reconegut col·lectiu Mainline de l’escena clubber nacional, us sorprendrà.

Jordi Serradell

Presenta “Eternitat”

Per fi es publica “Eternitat”, el segon i esperat àlbum de l’artista Jordi Serradell.

Al NEU! tindrem la sort i l’oportunitat de descobrir les noves sonoritats en la presentació en directe amb la banda al complet.

“Eternitat” és una evolució perfecte del seu aclamat debut “Esser viu” i estem convençuts que aquesta serà una de les primeres de tantes que li deparen pel 2024.

Entrades esgotades